Wilt u iemand aanmelden voor kerstpakket? Dit kan!
Wilt u iemand aanmelden voor kerstpakket? Dit kan! (Foto: Nieske de Meij)

Kerstpakkettenactie 2019

Ook dit jaar wordt door het DPA (Diaconaal Platform Alphen) en de Stichting Slimm de bekende Kerstpakkettenactie georganiseerd.

De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen. Een persoon, huishouden of gezin kan worden aangemeld, omdat zij het financieel niet zo breed hebben of een zwaar jaar hebben gehad en het bekende steuntje in de rug wel kunnen gebruiken. Als u iemand kent, geef hem/haar dan op tussen 15 november en 9 december via de website kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl.

Omdat de Kerstpakkettenactie een kerstattentie verzorgt voor de cliënten van de Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken hoeven zij dus niet opgegeven te worden.

De pakketten worden gemaakt door en voor Alphenaren.

U kunt helpen de actie ook dit jaar weer een succes te maken door het doneren van de volgende producten: chocola, blikjes tonijn, toastjes, zoutjes, chips, thee, oploschocolademelk, vruchtensap, ragout, ragoutbakjes, knakworstjes, blikken fruitcocktail, soep, zoet broodbeleg, deodorant, bodylotion, aftershave, eau de toilette, tandpasta, zeep, kaarsen, geurstokjes, koekjes, nootjes, zoutjes, houdbare slagroom, mix voor nasi of macaroni, snoep, muesli en kandijsuiker en klein speelgoed.

Deze producten kunnen worden ingeleverd bij de Stichting Slimm 1 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur en op de zondagen 8 en 15 december tussen 12:00 en 13:00 uur Het verzoek is geen alcoholhoudende dranken, wasmiddelen, verse producten of producten waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden te doneren.

Giften voor deze actie zijn zeer welkom, deze kunt u overmaken op NL97INGB0008211264 t.n.v. KPA.

Ook dit jaar zoeken zijn er weer veel vrijwilligers nodig. Dus geef u (opnieuw) op als inpakker of bezorger. Op kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl. is te vinden wanneer uw hulp gewenst is. Uw inzet is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd!

Wilt u iemand aanmelden voor kerstpakket? Dit kan van 15 november tot 9 december via kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl, maar wacht niet te lang want op = op. Garantie dat elk opgegeven adres een pakket ontvangt kan de organisatie niet geven.

Meer berichten