Foto:

Gratis workshop Highschool voetbal op het Scala College

Vind jij voetbal super leuk? Zit je in groep 7 of 8 en wil je onder schooltijd twee uur extra trainen onder begeleiding van toptrainers? Schrijf je dan nu in voor één van de workshops op 13 november of 4 december en maak kennis met Highschool voetbal op het Scala College.

Alphen aan den Rijn - Het schooljaar is net begonnen, maar zit jij in groep 7 of groep 8, dan moet je toch stiekem nu al een beetje beginnen met nadenken over je schoolkeuze. Op het Scala College kun je bijvoorbeeld kiezen voor één van de sport- of Highschoolklassen.

Highschool voetbal
Op woensdag en vrijdag trainen de Highschool klassen tijdens schooltijd twee extra uren. Highschool voetbal vindt onder leiding van gediplomeerde trainers van De Complete Techniek op het trainingscomplex van Alphense Boys plaats. Er wordt in drie trainingsgroepen getraind, waardoor iedereen de kans krijgt om optimaal aan zijn voetbalontwikkeling te werken. Het accent tijdens de trainingen ligt op jouw individuele ontwikkeling en het beter worden op jouw eigen positie. Wat wordt er van je verwacht als je centrale verdediger bent? Wanneer schuif ik in en wanneer niet? Waar moet ik gaan staan om het de tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken? Waar moet ik als spits gaan staan om ruimte voor mezelf te creëren en wél dat doelpunt te maken.

Workshops
Op woensdag 13 november en woensdag 4 december 2019 organiseert het Scala College workshops Highschool voetbal. De workshops zijn bedoeld voor jongens en meisjes die in groep 7 of 8 zitten en graag kennis willen maken met de werkwijze van het Scala College. De trainingen staan onder leiding van voormalig bondscoach van de Oranje Leeuwinnen en hoofdtrainer van TEC Arjan van der Laan en Dennis van den IJssel, eigenaar van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek. Inschrijven voor de workshops kan via https://formulier.scalacollege.nl/groep8/. Schrijf je vandaag nog in want VOL=VOL!

Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek
Kaninefatendreef 36
2408 TN, Alphen aan den Rijn

info@decompletetechniek.nl
06 159 44 629

Meer berichten