Charly Luske zingt George Michael.
Charly Luske zingt George Michael. (Foto: )

November is George Michael-maand

Fans van George Michael hebben in november twee goede redenen om naar Castellum te gaan.

Alphen aan den Rijn - Op woensdag 20 november brengt Charly Luske het verhaal van zijn idool George Michael op de planken. En met succes, want hij kreeg uitsluitend vijfsterrenrecensies! Vanaf vanavond draait bovendien in de bioscoopzalen de film 'Last Christmas'. In de film is nooit uitgebracht materiaal van George Michael te horen. Kaarten voor zowel de film als het concert zijn te bestellen op de website van het theater:www.theatercastellum.nl.

Onstuimig leven

Als tiener had Charly Luske één idool: George Michael, de succesvolste zanger van de jaren tachtig en negentig. In 'The Story of George Michael' brengt Luske een prachtig eerbetoon aan het in december 2016 overleden Britse popicoon. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant hoort u onverwoestbare hits als Freedom, Faith, Careless Whisper en eerder materiaal van Wham! en worden anekdotes verteld over Michaels onstuimige leven.
Gaat er bij die titel Last Christmas een belletje rinkelen? Dat kan! De film is namelijk gebaseerd op de kerstklassieker van George Michael. Met een beetje Faith belandt hoofdrolspeelster misschien wel in de armen van Tom.

Meer berichten