Sint Intocht Ter Aar
Sint Intocht Ter Aar (Foto: P. Roos)

Sint-Nicolaasintocht in Ter Aar

Ter Aar - De centrumwinkeliers hebben Sint Nicolaas uitgenodigd om op 16 november naar Ter Aar toe te komen. De Sint zal, vergezeld door een groot aantal Pieten, 's-mid­dags om 13.30 uur bij de Aardammerbrug met de boot arriveren, alwaar hij op de kade verwelkomd zal worden door de wethouder Wolters, de voorzitter van de winkeliersvereniging en de muzikanten van Dice Musica. Vervolgens maakt de Sint een korte rondtoer onder muzikale begeleiding van Dice Musica.

De route is als volgt: Aardamseweg - Essenlaan – Beukenpad - Lindenplein. Op het Lindenplein zal de Sint en zijn Pieten nog een korte tijd verblijven. Maar daarna is het nog niet afgelopen. De Sint en zijn Pieten zullen vervolgens naar de sporthal De Vlinder gaan waar er voor de kinderen nog een geweldig spektakel zal plaatsvinden, welke in het teken zal staan van de afvalscheiding en alle nieuwe kliko’s die in Ter Aar zijn gekomen en na afloop krijgen ze ook nog iets lekkers mee naar huis.

De centrum winkeliers hebben er ook dit jaar weer alles aan gedaan om er een geweldig intochtsfeest van te maken, mede door de fantastische samenwerking met scouting Welverro en de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop.

Meer berichten