November pitchmaand

De maand november staat bij WerkVinden in het teken van pitchen.

Alphen aan den Rijn - De eerste indrukken zijn vaak bepalend, dus is het belangrijk dat je jezelf in korte tijd kan ‘verkopen’. Je moet je toekomstige werkgever in korte tijd ervan overtuigen dat jij de beste kandidaat bent voor die mooie baan. Niet alleen tijdens de Beurs van het Werk (2 november) wordt hier aandacht aan gegeven, maar ook tijdens de Walk & Talk (5 november). Daarnaast geeft WerkVinden in november twee worskhops over pitchen.        

Workshop 'Zorg voor de juiste Pitch'

In de workshop van donderdag 14 november leer je om een passende en pakkende pitch te maken over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dit, op een wijze dat anderen direct interesse tonen in jou en je wellicht verder kunnen helpen in de zoektocht naar de juiste baan. Zorg dat je weet waar je kwaliteiten liggen: waar ben je goed in, waarom doe je dat graag en wat is je ervaring. De workshop duurt van 13.30 tot 16.00 uur. Adres: Ambonstraat 1c te Alphen aan den Rijn. Kosten voor deelname is € 15,00 (leden € 12,50)

Workshop Videopitch

Als je echt onderscheidend wilt solliciteren en jezelf goed wilt presenteren is een videopitch de manier. Maar hoe maak je er een die ècht opvallend is en past bij jouw persoonlijkheid? Dit leer je in de workshop van maandag 18 november. Mediacoaches Esta Barends en Aniek van Son gaan in op verschillende technieken die je kunt gebruiken om jezelf te presenteren. Je leert hoe de camera te hanteren en je voor een opname voor te bereiden. De workshop duurt van 13.30 tot 16.00 uur. Adres Ambonstraat 1c te Alphen aan den Rijn. Kosten voor deelname is € 15,00 (leden € 12,50) GRATIS voor deelnemers aan de workshop “Zorg voor de juiste Pitch”.

Stichting WerkVinden

Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Voor de maand NOVEMBER is het programma klaar en zijn er nog meer workshops en andere activiteiten. Iedereen zich voor deelname inschrijven via onze site www.werkvindenalphen.nl. De deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage.

Meer berichten