Er word flink gerepeteerd om de kijkers een leuke avond te bezorgen.
Er word flink gerepeteerd om de kijkers een leuke avond te bezorgen. (Foto: Marga Schreuder)

Pak de koffer maar weer uit schat!

Het stuk wordt op 2 november gespeeld in Partycentrum Parola, Langeraarseweg 37.

Langeraar - De entree is € 6,00 voor volwassenen en voor kinderen t/m 12 jaar € 4,00. Aanvang 20.15 uur.

Korte inhoud van het stuk: Robertus van der Heyde wil met zijn vriendin Corina een leuk weekend hebben. Daarom heeft hij zijn vrouw wijsgemaakt dat hij een cursus moet volgen. Hij laat zijn secretaresse een kamer boeken in een hotel, maar dat blijkt niet zo slim te zijn… Als hij met zijn vriendin in het hotel arriveert komen ze er al snel achter dat zijn vrouw op hun kamer lijkt te zitten. Het noodlot dwingt hen echter toch in het hotel te blijven, op een andere kamer, onder een andere naam.

Ook andere zaken zitten tegen. Zo zijn er de bekvechtende ober en kok, de drie gezusters Verhoeve, die geen steek op elkaar lijken en Kees v/d Ven, de dubbelganger van Robertus. Toch kunnen bepaalde personen van pas komen om op tijd de dans te ontspringen.

Wij zoeken spelers!
Altijd al op het toneel willen staan en willen meespelen tijdens één van onze uitvoeringen? Kom vrijblijvend kijken tijdens één van onze oefenavonden of meld u aan bij één van onze spelers. Tevens zoeken wij nieuwe jeugdleden in de leeftijd van 12-16 jaar! U kunt zich aanmelden via info@piccolotoneel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden