Foto: Bridge Club Nieuwkoop

Start seizoen Vrijdagmiddag Inloop Bridge

Nieuwkoop - Op vrijdag 4 oktober is het seizoen van de Vrijdagmiddag Inloopbridge van Bridgeclub Nieuwkoop weer begonnen. Het was zoals gebruikelijk weer een gezellige en vrijblijvende middag. Nog nooit kwamen zoveel paren (24) op deze middag naar Zalencentrum ‘De Rank’. Hierdoor kon er in twee volledige lijnen worden gespeeld.

De Vrijdagmiddag Inloop Bridge is naast de gezelligheid een prima mogelijkheid het bridgespel in de praktijk te leren of uw spelpeil te verbeteren. Er is ondersteuning aanwezig van ervaren bridgers van de club. Het hebben een bridgepartner is niet perse noodzakelijk. Wie weet komt u daar een geschikte bridgepartner tegen. Uiteraard kunnen club- of thuisbridger ook terecht. Deelnemers bepalen zelf of ze in de sterkere lijn willen spelen. Iedereen is van harte welkom in Zalencentrum ‘De Rank’ Reghthuysplein 19 Nieuwkoop (zaal open om 13:00). Om 13.30 uur beginnen we met spelen en om ongeveer 17.00 uur volgt de uitslag.

De bijdrage is voor niet-leden van Bridge Club Nieuwkoop per keer € 2,00 per persoon en voor leden gratis. Neem gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie: Rosy Heintz 06 - 5329 06 01 / Betty van Veen 06 - 2003 72 48 / Martin Remeeus 06 - 5085 04 10 of kijk op de website inloopbridge.bcnieuwkoop.nl

Meer berichten