Grootste hit op dit moment is Joker.
Grootste hit op dit moment is Joker. (Foto: )

Volle zalen in Castellum

De verbouwing van de foyer én de filmzalen heeft Castellum geen windeieren gelegd. Steeds meer mensen weten de weg naar de comfortabele stoelen van de bioscoop te vinden.

Alphen aan den Rijn - Grootste hits op dit moment zijn het Engelse kostuumdrama Downton Abbey en Joker. De laatste film met in de hoofdrol de fenomenale Joaquin Phoenix draaide in het eerste weekend voor volle zalen. Het complete filmaanbod is te vinden op www.theatercastellum.nl.

Joker van regisseur Todd Phillips draait om de iconische aartsvijand en is een origineel op zichzelf staand verhaal dat nog niet eerder op het grote doek is vertoond. Phillips' rauwe karakterstudie over Arthur Fleck, een rol van Joaquin Phoenix, gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, 's avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian, maar hij ontdekt dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

Meer berichten