Want het bloed kruipt wel…
Want het bloed kruipt wel… (Foto: )

Musicalster Janke Dekker: van Evita naar Carmen!

Het wervelende theaterconcert Generations combineert op zondag 27 oktober het beste van klassiekers uit musicals en opera. En dat is niet vreemd als je de hoofdrolspelers bekijkt.

Alphen aan den Rijn - Janke Dekker kan terugkijken op een lange en succesvolle carrière in de musicalwereld. Haar dochter Amy Egbers is afgestudeerd aan het conservatorium in klassieke zang en muziektheater. Want het bloed kruipt wel… maar toch altijd net een beetje anders dan voorzien.

Tijdens dit concert jagen ze elkaar met liefde op de kast en leren ze elkaar over hun zo uiteenlopende muziekvoorkeuren. Al zingend vinden ze de harmonie weer terug en overbruggen ze de generatiekloof. Want mooie muziek is mooie muziek, welk label je er ook op plakt. Generations is een gezongen theatercollege met een verrassende selectie uit het musical- en operarepertoire; uit o.a. Carmen, Evita, Le Nozze di Figaro en The Sound of Music. Met mooie stemmen, humor en het voortreffelijke pianospel van Eelco Menkveld. Voor elke liefhebber van musical, klassiek en theatercollege!
Kaarten via: www.theatercastellum.nl.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden