Musicalkoor Summertime.
Musicalkoor Summertime. (Foto: S de Heij)

'Sound of Summertime' in theater Castellum


15 november bestaat het Alphense musicalkoor ‘Summertime’ 25 jaar en het koor gaat dit jubileum groots aanpakken met een jubileumconcert in de grote zaal van Castellum. Kaarten verkrijgbaar voor € 15,-.

Alphen aan den Rijn - Tijdens het concert neemt het koor het fenomeen “Musical” onder de loep samen met een echte “muziekprofessor”. Alle ingrediënten passeren de revue; liefde, drama, passie, onderdrukking en humor met nummers uit Les Misérabeles, West-Side Story, nummers van Andrew Lloyd Webber, Miss Saigon en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Muziek waar je stil van wordt of blij of muziek waarbij je lekker kunt meezingen.

25 jaar geleden stond het koor stil en zong uit een map. Dat is nu even anders. Alles wordt uit het hoofd gezongen en dankzij de muziek-, kleding- en technische commissies is het niet alleen een spetterend gezelschap om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken.
Leuk om te weten is dat de dames op 15 november verschijnen in een outfit van Mart Visser.

Summertime wordt geleid door Astrid van Meeuwen. Zij is dirigente van het koor sinds 2008 en onder haar leiding is het zangkoor een spetterend musicalkoor geworden. Astrid wordt daarbij ondersteund door Suzanne de Heij, zij richt zich vooral op de zangtechniek en performance. Zij kent het musical vak beroepshalve en speelt momenteel in de musical ‘Anastasia’.

Kaarten voor deze feestelijke avond zijn verkrijgbaar bij theater Castellum. Eigenlijk mag niemand dit spetterend jubileumoptreden missen.

Meer berichten