Wandelen langs bijzondere beelden

Alphen aan den Rijn - In het VVV-informatiepunt ‘Het Brugwachtertje’ vind je uitgebreide informatie over recreatie vele leuke punten om te bezoeken, waaronder ook kunst. In de Kunstkrant, de gratis informatiekrant over beeldende kunst, die 6 x per jaar verschijnt, staan vele tips over exposities, galerieën en musea. Deze krant is bij de VVV te verkrijgen.

Er is ook veel kunst te bewonderen in onze gemeente zelf. Niet altijd direct zichtbaar, maar wel aanwezig. VVV Alphen aan den Rijn heeft een bijzondere wandeling samengesteld, die leidt langs achttien beelden en kunstobjecten. De wandeling ‘Wandelen langs bijzondere beelden’ is ca. 5 km en ook voor de rolstoel geschikt. Laat je verbazen over al dat moois wat Alphen aan den Rijn biedt aan kunst. Leuk voor een wandeling met vrienden of familie. ‘Wandeling langs bijzondere beelden’ is verkrijgbaar in Het Brugwachtertje aan de Alphense Brug in het centrum. Kosten: € 2,60.

Om de wandeling compleet te maken, ga daarna naar een van de vele horecagelegenheden in het centrum en je hebt zomaar een superleuke tijdsbesteding.

Voor meer informatie: VVV Alphen aan den Rijn in het Brugwachtertje aan de Alphense Brug, tel.: 0172-424421. Meer over kunst: www.kunstgalerie-info.nl/alphen-aan-den-rijn of bezoek eens Galerie Alphen Art, Winkelcentrum De Aarhof 15. Open: di-do 12.00-17.00 uur, vr 12.00-20.00 uur, za 11.00-16.00 uur en koopzondag 13.00-16.00 uur.

Meer berichten