Kick-off cultureel seizoen door fanfare DSS Aarlanderveen

Op zondag 29 september opent het fanfareorkest van DSS Aarlanderveen traditiegetrouw het culturele seizoen van Stichting Muziek uit 't Hart.

Aarlanderveen - DSS is al jaren een vaste waarde in het culturele leven van Aarlanderveen en omstreken en staat altijd garant voor zowel muzikaal plezier, als muzikale kwaliteit. Hoe serieus DSS omgaat met het bewaken van de muzikale kwaliteit blijkt wel uit het feit dat dit jaar maar liefst vier bugel-leerlingen van de vereniging een plaats hebben weten te bemachtigen op het NK solisten op 5 oktober in Ede. Deze jonge sterren zullen allen hun solo-werk voor het NK ten gehore brengen tijdens dit eerste koffieconcert van het seizoen. Josefien Vis komt uit in de vijfde divisie, Kirsten Nieuwenhuizen in de vierde divisie, Ivar de Best in de derde divisie en Ilse Kreb in de tweede divisie. Zij zullen worden begeleid op piano door Rob de Best en Jaco Kruiswijk.

Na de pauze speelt het fanfareorkest onder leiding van Danny Oosterman een afwisselend programma, variërend van het virtuoze 'Variations, Paris, 1846' van Philip Sparke tot 'Misirlou', bekend uit de Quentin Tarantino film Pulp Fiction en het Divertimento van Leonard Bernstein. Als toetje staat ook de Bohemian Rhapsody van Queen op het programma. Het koffieconcert begint om 12.00 uur en vindt plaats in Studio Oosterman aan het Noordeinde 62. De toegang is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden