Zeevrouwenkoor zingt in Floravita

Boskoop - Op woensdag 30 oktober treedt zeevrouwenkoor De StormVrouwen op in restaurant De Boomgaard in Floravita. Het uit Schoonhoven afkomstige koor trekt zangeressen uit de hele regio. Het repertoire bestaat uit shanty-achtige liedjes. Het in blauw-wit geklede koor wordt muzikaal ondersteund door accordeonisten en een gitarist.

Het zeevrouwenkoor treedt jaarlijks zo'n tien tot vijftien keer op in verzorgings- en verpleeghuizen, op festivals en in restaurants. Het koor heeft een hele eigen sound wat menig toehoorder aanspreekt. Vooral het enthousiasme en de beweeglijkheid vallen in de smaak. Zij zijn op het podium dan ook echte StormVrouwen!

De avond op 30 oktober begint om 19.30 uur in Floravita, Boezemlaan 4 in Boskoop. Leden van het Servicepakket betalen voor deze avond € 4,25. Voor niet-leden is het bedrag € 5,50. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen. Na afloop is er de gelegenheid om een drankje te gebruiken. De bar is tot 22.00 uur geopend. Reserveren kan via de receptie, telefoonnummer 0172-235555.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden