Wat betekent het verliezen van je baan

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden vinden iedere éérste dinsdagochtend van de maand plaats in de Bibliotheek Alphen Centrum. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door WerkVinden Alphen en duren van 09.30-11.30 uur. Er is altijd een deskundige gastpreker aanwezig die werkzoekenden tips geeft. Ook is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Johanna Steen is deze ochtend onze coach. Zij vertelt over het verliezen van je baan. Wat betekent dat voor jou? De één heeft er minder moeite mee dan de ander. Maar toch grijpt het vaak enorm in op je sociale leven en je portemonnee. Het raakt je zekerheden zoals veiligheid, status en zelfvertrouwen. Hoor ik er nog wel bij?

Na de sessie kunnen de deelnemers samen napraten en ervaringen delen over dit onderwerp. 

Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden