Ook gaat er een nieuwe compositie in première!
Ook gaat er een nieuwe compositie in première! (Foto: )

Zanggenoten

Zaterdagavond 12 oktober geeft gemengd koor Zanggenoten, onder leiding van Wim Loos een concert: Ballads & Beats. Op het programma staan mooie verhalende ballads, afgewisseld met pittige rock en ritmische nummers. De muziekcommissie heeft op die manier een spannend concert samengesteld. 'Het koor is hard aan het repeteren, want de lat ligt hoog', vertelt dirigent Wim Loos. 'We brengen muziek van onder andere Schumann, Gjeilo, en The making of the Drum van Bob Chilcott.

Ook gaat er een nieuwe compositie in première: De Polderballade. De muziek is van Paul Koek en Wim Loos. De tekst is geschreven door Marike Nieuwint'.

Verscheidene musici zullen aan het concert van Zanggenoten meewerken: Arno Kooloos (piano), Paul Koek (slagwerk en marimba) en Ton van der Meer (toetsen en slagwerk).

Het concert wordt gegeven in De Spreng, Kerkstraat 50 in Oude Wetering. Aanvang 20.30 uur. De zaal is om 20.00 uur open. Vooraf is er gelegenheid voor koffie of thee met het, zoals wellicht al bekend van Zanggenoten, gebruikelijke lekkers. Na afloop is er tijd om gezellig na te praten onder genot van een hapje en drankje.

Entree € 10,00. Vanaf 28 september zijn kaarten te verkrijgen bij Veenerick Boek en Kantoor in Roelofarendsveen en bij Primera Domien Koek in Oude Wetering. Als er nog kaarten over zijn ook bij de entree van De Spreng.

Volg ons op de website www.zanggenoten.nl en op www.facebook.com/zanggenoten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden