Aanmelden is belangrijk en kan via de link op de website.
Aanmelden is belangrijk en kan via de link op de website.

Alphense Open Coffee XXL 11 oktober

Op 11 oktober a.s. organiseert Open Coffee Alphen de tweede OCA XXL. Deze vindt plaats bij Restaurant De Zeeger, op Golfbaan Zeegersloot, Kromme Aarweg 5, 2403 NB Alphen aan den Rijn. ZZP'ers, start-ups en MKB, worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Er zijn twee fantastische sprekers uitgenodigd die ieder een inspiratiesessie geven.

Restaurant de Zeeger
In dit restaurant, met mooi terras en prachtig uitzicht op de golfbaan, worden seizoens- en lokale producten op een ambachtelijke manier bereid tot prachtige gerechten. De prijs voor een heerlijk diner of lunch is zeer concurrerend met restaurants in het centrum.


Spreker 1
Anouk Ellen Susan, geboren in Nederland en opgegroeid in Duitsland. Een zeer ervaren (strategisch) marketeer en professional speaker. Al 20 jaar werkzaam in een Duits/Nederlandse context, o.a. 7 jaar Duitsland Directeur bij het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen).


Spreker 2
Nick Aldewereld, een enthousiast entrepreneur, helpt als Digitaal Consultant ondernemers en directies met groeiambitie aan meer omzet en klanten door goed advies en de juiste strategie. Hij wordt blij als hij complexe online problemen kan oplossen door krachtige implementaties, wat resultaat geeft. Dit doet hij stapsgewijs door middel van een online marketing audit, zodat het beheersbaar is en blijft.

Golfclinic
Ook dit jaar stelt Golfclub Zeegersloot weer twee golfpro's beschikbaar om, door middel van een golfclinic, ondernemers te enthousiasmeren voor de prachtige golfsport. Golfen is wel meer dan alleen maar met een golfclub tegen een balletje aan slaan. En de beste zaken worden ook op de golfbaan gedaan.


Portretfoto's
Korsjan Punt neemt zijn portable fotostudio mee. Heb je nieuwe zakelijke foto's nodig voor je website of social media kanalen? Voor 10 euro krijg je 3 foto's in high res mee.

Het programma ziet er als volgt uit:
08.45 inloop
09.30-10.30 golfclinic
10.30-10.45 presentatie Dhr. Bart Rekers – Golfclub Zeegersloot
10.45-11.00 korte koffiepauze

11.00-12.15 Upgrade yourself – inspiratiesessie door Anouk Susan.
- zelfmarketing
- netwerken (tips)
- positionering als bedrijf
- passie en moed
- inspirerende en praktische tips
Het beoogd effect:
Raak geïnspireerd en word gemotiveerd
Betere zichtbaarheid en groter bereik (zelfmarketing)
Hoger zelfbewustzijn
Meer power en energie
www.anoukellensusan.nl

12.15-13.30 Lunch

13.30-14.45 Inspiratiesessie door Nick Aldewereld van Aldewereld Consultancy. Adverteren op Social Media, welke doelgroepen zitten hierop. Hoe maak je een goede campagne voor online leads en hoe meet je succes? Resultaat = leads & marketingwaarde.
www.nickaldewereld.nl

15.00 Einde

Natuurlijk is het mogelijk om naderhand nog even gezellig te borrelen of te netwerken.

Aanmelden is belangrijk en kan via de link op de website. De kosten zijn € 25,00 inclusief golfclinic en lunch. De consumpties zijn voor eigen rekening. Het is NIET mogelijk om aan de deur te betalen.
Aanmelden kan hier:
https://www.opencoffeealphen.nl/11-oktober-a-s-open-coffee-xxl/

Geef bij aanmelding aan hoe je bedrijf heet, zodat we makkelijker kunnen zien van wie de betaling is. Mocht je mee willen doen met de golfclinic, vermeld dat dan bij je aanmelding, er is ruimte voor maximaal 25 personen, er is geen maximum aantal voor de inspiratiesessies en/of lunch.


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden