Groene Hart Leesclub.
Groene Hart Leesclub. (Foto: stichting !Triggr)

Stichting !Triggr, Groene Hart Leesclub, haken en Nederland Leest

Ter Aar - November staat in het teken van Nederland Leest (https://www.nederlandleest.nl/). Nederland Leest is de grootste nationale leescampagne die zich vaak afspeelt in de bibliotheek. Sinds 2016 staat niet langer één boek centraal maar een thema. Het thema voor 2019 is duurzaamheid.
Stichting !Triggr organiseert in het kader van Nederland Leest ook een aantal activiteiten:

Speciaal Haakcafé

Op 2 (https://triggr.nu/agenda/speciaal-haakcafe-nederland-leest/) en 16 oktober en 6 november kunt u bij het gratis Haakcafé van !Triggr meedoen aan het haken van een hoes voor uw e-reader. Ook is er de mogelijkheid om een boekenlegger te haken. Zelf materiaal meenemen. Er zijn patronen aanwezig en hulp om je op weg te helpen. De toegang is gratis. De deuren zijn open om 09:00 uur.

Groene Hart Leesclub - herstart

Op dinsdag 19 november om 20:00 uur is er een bijeenkomst bij !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar voor een nieuw op te starten Groene Hart Leesclub. Deze Leesclub komt om de 8 weken bij elkaar en behandelt en bespreekt het boek wat ze hebben uitgekozen. Deze Leesclub wordt geleid door Basia Stroo. Basia is zich op dit moment aan het oriënteren op een geschikt boek om mee te starten. Geinteresseerden mogen zich ook al eerder bij !Triggr melden.

Stichting !Triggr / Volksuniversiteit Ter Aar, Middelweg 5, 2461 CB Ter Aar, 06-23071268

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden