Skaters aan de start van de afsluitende 500 meter.
Skaters aan de start van de afsluitende 500 meter. (Foto: FocusbyHanneke)

Zonnige afsluiting voor inline skaters

Zaterdag 14 september was, alweer voor de vierde keer, het Alphens Inline Kampioenschap, de afsluiting van het zomerseizoen van de Alphense schaatsers en inline skaters.

Alphen aan den Rijn - Deze afsluitende wedstrijd begint echt een traditie te worden. In de afgelopen jaren is deze wedstrijd ook steeds een zonnige, gezellige en sportieve afsluiting van het seizoen geworden waarin de deelnemers uit de verschillende klassen nog eenmaal tegen elkaar kunnen strijden en zich van hun beste kant kunnen laten zien. Wedstrijdrijders en recreatieve rijders sporten zij aan zij en er is weliswaar in iedere categorie een podium, maar alle kinderen ontvangen na de wedstrijd een aandenken.

Successen dankzij investeren
Het zomerseizoen 2019 heeft voor de STC De Rijnstreek de nodige successen gekend met heel podiumplaatsen in de verschillende wedstrijden. In alle regio's kleuren de podia Rijnstreek blauw! De investeringen van de club in de opleidingen van de trainers en begeleiders betalen uit!

En nu... schaatsen!
Met de afsluiting van het zomerseizoen maakt de club zich op voor het schaatsseizoen. Vanaf 5 oktober is de schaatsbaan in Leiden weer open en kunnen de kinderen weer wekelijks hun kwaliteiten laten zien op het ijs. De inschrijvingen staan nog open. Aanmelden: info@stcderijnstreek.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden