Deelnemers ‘Kerstkoor’ gezocht

Zaterdag 21 december om 20.00 uur geven we een bijzonder kerstconcert in de RK Petrus & Pauluskerk. Maar dat doen we niet alleen, dus zijn we op zoek naar jou! Naast de muziek van DSS willen we graag een vrijwilligerskoor samenstellen van minimaal 40 personen, om samen een fantastisch optreden neer te zetten en er samen een bijzondere avond van te maken.

Vanaf oktober starten de circa vier repetities, de eerste is op 14 oktober. Die avond is de gelegenheid om met elkaar kennis te maken en om te proeven of dit project iets voor je is. Locatie: dorpshuis Aarlanderveen. Let op, het is wel belangrijk dat je noten kunnen lezen en al kan zingen.

Wat kost het en wat krijg je daarvoor?
We vragen een bijdrage in de kosten van € 15,-, hiervoor ontvang je een entreebewijs voor de avond zelf (21/12), koffie/thee gedurende de oefenavonden, begeleiding van een professionele pianist en dirigent. De dirigent is Saskia ten Have (uit Korteraar). Al decennialang is zij dirigente van meerdere koren en ze geeft muziekles, onder andere aan het Groene Hart lyceum.

Waarom meedoen? Omdat ….
- het super leuk is om te doen!
- dit een unieke ervaring is!
- je samen met een geweldig groot koor in een uitverkochte kerk een bijzondere avond beleeft!
- je samen met één van de beste fanfareorkesten (2 jaar geleden het beste van Nederland!) optreedt!
- je kwaliteit levert onder begeleiding van een professionele dirigent en pianist!
- dit je kans is om familie, vrienden en buren eens te laten zien en horen hoe goed jij kunt zingen!

Wat voor nummers worden er gespeeld en gezongen?
Het wordt een avond met een heel gevarieerd repertoire van traditionele kerstsongs tot moderne pop met een kerstsfeertje. Denk aan klassieke nummers als 'Komt allen tesamen', 'Mary's boy child' and 'For unto us a child is born'. Het prachtige nummer 'War is over' van John Lennon én 'Christmas festival' van Leroy Anderson.

Zing jij met ons mee? Gelijk aanmelden of eerst meer informatie?
Aanmelden kan bij Chris Hoogendoorn (voorzitter DSS):
voorzitter@doorsamenwerkingsterk.nl
Hier kun je ook met eventuele vragen terecht of telefonisch: 06-53678053

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden