Iedereen is welkom
Iedereen is welkom (Foto: )

Open introductieavond bij Bridge '86 Leimuiden

BRIDGEN: IEDEREEN KAN HET LEREN

Bridge is een spannend en vooral boeiend kaartspel waaraan u veel plezier kunt beleven.

Bij bridge speelt u samen met uw partner tegen twee tegenstanders. Bij elk spel probeert u met uw partner meer slagen te maken dan uw tegenstanders. Omdat u steeds tegen andere paren speelt, is bridge een sociale sport.

U ontmoet veel verschillende mensen en kunt tot op hoge leeftijd overal en tegen iedereen bridgen.

Bridge '86 Leimuiden biedt u de mogelijkheid om dit kaartspel onder de knie te krijgen.

Vanaf woensdag avond 2 oktober start bridgedocent Marlon van Tillo bij café Keijzer, Dorpsstraat 30 te Leimuiden een beginnerscursus . Marlon is een gepassioneerd bridger en wil u graag de fijne kneepjes van de bridgesport bijbrengen. Dit doet hij op een duidelijke, rustige en interactieve manier met veel aandacht voor de groep in drie series van 7 avonden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het bridgespel en de cursus? Marlon biedt u een gratis introductie aan. Woensdagavond 25 september om 20.00 uur geeft hij uitleg over de inhoud van de cursus en hoe het er bij het bridgen aan toe gaat: slagen maken , bieden, partnerschap etc. Opgeven voor deze inspirerende avond is niet nodig, iedereen is welkom om 20,00 uur bij café Keijzer, Dorpsstraat 30 te Leimuiden. Bridge '86 biedt u hierbij een kopje koffie of thee aan.

Voor meer informatie en opgeven: Maria Straeter, 0172 507233, mstraeter@hotmail.com of Marlon van Tillo, 06 44231027, marlonvantillo@hotmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden