Alles voor de toekomst van de jeugd van DSS!
Alles voor de toekomst van de jeugd van DSS! (Foto: H.L.Kreb)

Opleidingsorkest DSS gaat loten verkopen

Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar. De leden van het opleidingsorkest en het opstaporkest van muziekvereniging DSS uit Aarlanderveen zetten zich dit jaar in voor de toekomst van de jeugd binne de vereniging

Steun van de omgeving

Danielle Kreb clubcoördinator van muziekvereniging DSS: "Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor de toekomst van de jeugd van de vereniging. Dit omdat de jeugd de toekomst heeft, en dus ook de kans moet krijgen de toekomst te zijn. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen!" Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Aarlanderveen dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Dit jaar is dat door de Grote Clubactie nog makkelijker gemaakt met een handige online tool. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club

De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo'n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. Muziekvereniging Door Samenwerking sterk is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

Trouwe lotenverkopers (alleen als je als club vaker mee hebt gedaan)

De leden van het opleidingsorkest D.S.S. doen ieder jaar actief mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar werd er €520,00 opgehaald. Met dit geldbedrag realiseerden wij een professionele cd- opname met het opleidingsorkest.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden