Kan je in liefde blijven geloven?
Kan je in liefde blijven geloven? (Foto: )

Ladies night in Castellum

Het aantal succesvolle romcoms van Nederlandse bodem is niet meer op twee handen te tellen. Binnenkort kan daar ook Wat is dan liefde aan worden toegevoegd!

Met Elise Schaap en Maarten Heijmans als stralend middelpunt van een topcast, een regisseur die eerder zorgde voor het waanzinnig succesvolle Huisvrouwen bestaan niet! en heerlijk verhaal waarbij er een vonk overslaat tussen twee rivalen die elkaar eerst niet kunnen uitstaan, belooft Wat is dan liefde? de bioscoophit van het najaar te worden. De film draait vanaf 17 oktober in de Nederlandse bioscopen, maar Castellum heeft de primeur en mag de film al vanaf woensdag 16 oktober tonen. Reden voor een feestje in de vorm van een exclusieve Ladies Night. De Ladies Night is het gezelligste avondje uit voor vriendinnen waarbij shoppen wordt gecombineerd met een film, goodiebag en hapje & drankje! De kaartverkoop voor deze ladies Night zijn vanaf heden te bestellen via www.theatercastellum.nl.

De echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Dan ontmoet ze Gijs, de verpersoonlijking van alles wat ze verafschuwt. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden