Abstract
Abstract (Foto: Irma Verschuren)

Expositie 'Met andere ogen' in het Schoutenhuis

Van 6 september t/m 4 oktober is de expositie 'Met andere ogen' van Irma Verschuren te zien in lunchroom Schoutenhuis (Julianastraat 4).

Alphen aan den Rijn - De gedichten en schilderijen zijn een impressie van de gebeurtenissen die ze meemaakte tijdens haar (vrijwilligers)werk. Gebeurtenissen zo oud als de mensheid, maar overweldigend en nieuw voor wie er middenin zit: het geluk van de liefde, nieuw leven, het verdriet om verlies door dementie, overlijden, de impact van muziek, het zoeken naar en ontdekken van een nieuwe toekomst en ontroerende en intieme belevingen. Ieder van ons zal hier op haar/zijn eigen manier mee omgaan, vanuit haar of zijn eigen perspectief: 'Met andere ogen'.

'Met andere ogen' is tevens een nieuwe dichtbundel van Irma. Elk schilderij is gekoppeld aan een gedicht. Met deze dichtbundel en haar schilderkunst hoopt zij door woord en beeld de lezer herkenning en erkenning te kunnen bieden en vervolgens inspiratie, om 'met andere ogen' naar het leven te kijken.

Info over haar werk: irma.leoverschuren@ziggo.nl of 06-28644793. Openingstijden lunchroom Het Schoutenhuis: 10.00-16.00 uur - dinsdag t/m zaterdag.

Meer berichten