Sanos rugzorg werkt multidisciplinair.
Sanos rugzorg werkt multidisciplinair. (Foto: )

Sanos rugzorg viert 5-jarig bestaan

Sanos rugzorg viert op 1 september haar 5-jarig bestaan. De Alphense praktijk voor rugzorg viert dit in het najaar met diverse acties.

Alphen aan den Rijn - Sanos werd in 2014 gestart door Maurice en Daniëlle Blom. De praktijk voor chiropractie en massage was aanvankelijk bedoeld voor mensen met rug-, nek- en hoofdpijnklachten. Naast behandeling van de klachten werd ook aandacht besteed aan de oorzaak van de klachten en hoe deze in de toekomst te voorkomen.

In vijf jaar is Sanos uitgegroeid tot een goedlopende praktijk met aandacht voor de mens, waarbij de aandacht nog steeds gericht is op zowel de oorzaak als het gevolg van lichamelijke klachten. Inmiddels is de naam van de praktijk gewijzigd in Sanos rugzorg, omdat lichamelijke klachten vaak voortkomen uit een disbalans in de wervelkolom. Een juiste balans tussen spieren, gewrichten en het zenuwstelsel is de basis voor het goed kunnen functioneren van het bewegingsapparaat. We bieden een unieke, innovatieve multidisciplinaire zorg aan binnen één praktijk.

Van september t/m november kan men bij onze chiropractor en onze fysiotherapeut terecht voor een gratis intake om te ontdekken op welke wijze de aanwezige klachten behandeld kunnen worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden