Ben jij gek op koek eten en heb je zin in een te gekke challenge?
Ben jij gek op koek eten en heb je zin in een te gekke challenge? (Foto: )

Marketentster eet challenge!

Alphen a/d Rijn - De jaarmarkt en de Marketentster, de typisch Alphense koek die nergens in Nederland verkrijgbaar is, zijn al jaren onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Winkelcentrum De Aarhof organiseert op woensdag 18 september een unieke challenge: Wie eet het snelst de vijf Marketentsters op? Schrijf je nu in: www.aarhofchallenge.nl

Ben jij gek op koek eten en heb je zin in een te gekke challenge?

Iedere deelnemer krijgt vijf Marketentsters voorgeschoteld. Bij het startschot begin je met het eten van de vijf koeken. Wie het snelst de vijf Marketentsters op eet en de mond leeg heeft, wint de ronde. De overige deelnemers mogen direct stoppen en de overige koeken lekker mee naar huis nemen. Totaal zijn er vier verschillende spelrondes. De winnaar van elke spelronde ontvangt een leuke prijs. De snelste Marketentster eter van de hele dag ontvangt naast een prachtige wisselbokaal uiteraard ook een passende prijs.

Ben je dus gek op koek eten en heb je zin in een te gekke challenge? Schrijf je dan nu online in op www.aarhofchallenge.nl of kom langs tijdens de jaarmarkt en geef je op voor gratis deelname aan één van de vier rondes. We hopen uiteraard op veel deelnemers en enthousiast publiek, zodat we naast deze unieke Alphense lekkernij ook een superleuk nieuw jaarlijks evenement kunnen organiseren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden