Het belooft een geweldige dag te worden.
Het belooft een geweldige dag te worden. (Foto: Cinda)

3 Redenen waarom je de buren rommelmarkt in Nieuwveen moet bezoeken

Nieuwveen – Zondag 15 september wordt de Burenrommelmarkt georganiseerd: Dus zet je rommel te koop op straat en maak er een gezellige dag van met je buren.
Zie: burenrommelmarkt@hotmail.com

Voor bezoekers belooft het, met inmiddels 50 aanmeldingen, een geweldige dag te worden. Voor wie nog niet overtuigd is volgen hier 3 redenen om de buren rommelmarkt in Nieuwveen te bezoeken:

1. De organisatie en deelnemers hebben plattegronden, zodat je Nieuwveen snel kunt doorkruisen op zoek naar de leukste koopjes.
2. Vorig jaar was er een zeer divers aanbod van verkoopwaar. Voor groot en klein. En ook is er volop koffie, thee en limonade te leuten (met wat lekkers erbij).
3. De buren rommelmarkt is een gezellige activiteit waarbij oud-Nieuwveners bij kunnen kletsen met de huidige inwoners. Dat is zeker een fiets- en/of autorit waard.

Ook dit jaar ziet de organisatie uit naar een grote opkomst van verkopers en bezoekers. De deelnemers kunnen zich nog tot donderdag 12 september aanmelden voor de plattegrond via burenrommelmarkt@hotmail.com

Deel, like en tag je buren in het evenement op Facebook: Buren Rommelmarkt 2019 (van organisatoren Karin Hoogervorst, Wendy van Aken en Cinda Raaphorst).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden