Bouwen met Legostenen

Op woensdag 18 september kan er weer volop met Legostenen worden gebouwd in de Herenhof.

Alphen a/d Rijn- Inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement op de 3e woensdag van september dat steeds weer meer bezoekers trekt. Wie is er ook niet groot geworden met LEGO?

Het doel en de visie van deze dag is kinderen uit te dagen de grenzen van hun eigen creativiteit te verkennen en daar overheen te gaan. De Bouwwedstrijden leiden tot het unieke spel dat tegelijk leuk, plezierig en uitdagend is. Het centrum van de Herenhof wordt omgetoverd tot één grote bouwlocatie. De kinderen kunnen weer individueel gaan bouwen en geheel naar eigen inzicht en fantasie een kunstwerk creëren. Je krijgt bouwwerken te zien waar een volwassen niet op zou komen en waar menig mens jaloers op zou zijn. En dat maakt het nou nèt zo leuk! Ieder bouwwerk heeft zijn eigen stijl, maar uiteindelijk zijn er natuurlijk altijd een paar kinderen die er boven uit steken. De winnaars van deze bouwdag krijgen aan het einde een prijsje mee naar huis. Namelijk een lego bouwdoos! Zo kun je thuis lekker verder knutselen en meer creaties maken voor thuis.

Alle kinderen uit Alphen a/d Rijn en omstreken zijn van harte welkom tussen 12.30 uur en 16.30 uur. Toegang voor de bezoekers is natuurlijk geheel gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden