Parkinson Café Alphen

PARKINSON CAFÉ ALPHEN bestaat 5 jaar.

Woensdag 25 september 2019 om 14:00 uur

In Wijkcentrum Kerk en Zanen DE OUDE WERELD 51 – 59 2408 NV Alphen aan den Rijn

De onderwerpen zijn: Feestelijke en inhoudelijke bijeenkomst 5 jarig bestaan met toespraak Burgemeester Spies en

Valpreventie door Ramona Pereira en Agnes Langevoort.

Parkinson Café Alphen bestaat 25 september 2019 5 jaar, om heel eerlijk te zijn pas 24 september. Nu dus even een snelle terugblik op 5 fantastische jaren vol zoetigheid.

We delen 25 september een gave verjaardagstaart met jullie. En die Parkinson Café middag is het natuurlijk ook feest. Onder het motto 'wie jarig is trakteert' hebben wij een onwijse gave Parkinson Café bijeenkomst geregeld voor jullie! 
We hebben onder andere Fysiotherapeute Ramona Pereira  en Ergotherapeut Agnes Langevoort (Ergotherapeut) die Valpreventie bij mensen met de Ziekte van Parkinson presenteren.

Tevens heeft Burgemeester Liesbeth Spies beloofd langs te komen en een korte toespraak te houden

Hapjes en drankjes zijn vanmiddag gratis en u krijgt een leuke attentie mee naar huis om samen met ons dit heugelijke feit te vieren.

Voordat het zover is willen we graag even van dit 'Oscar momentje' gebruiken maken. Gewoon, even wat dingen vertellen over de afgelopen 5 jaar en mensen bedanken.

In de loop der jaren zijn veel medewerkers afgevallen, Martin Treffers en Hans Berkien overleden veel te vroeg, Lenny Dingemanse en Heleen Treffers verlieten ons i.v.m. hun privé situatie, maar alles werd heel snel weer ingevuld door andere enthousiaste vrijwilligers.

Ook onder onze gasten hebben we veel van onze bezoekers moeten missen, te veel om op te noemen.

In maart 2013 was het Lenie Dingemanse die in samenwerking met Heleen Treffers het initiatief nam om mensen met de ziekte van Parkinson een platform te geven.
Er werd vanaf maart 2013 tot september 2014 veel besproken op welke manier het beste dit tot succes zou kunnen leiden, Gerry Ploum, Hans Berkien, Lenie Dingemanse, Heleen en Martin Treffers werkten de plannen uit.
De eerste bijeenkomst was op 24 september 2014 en de middag werd druk bezocht met 80 personen.
Nadien is er iedere maand op de vierde woensdag een bijeenkomst geweest.
Uiteenlopende onderwerpen worden er gepresenteerd en een gemiddelde opkomst van 40 tot 50 personen is standaard.
Diegene die Parkinson Café Alphen hebben opgezet verdienen een pluim, want dit was de basis tot het succes en uiteraard het huidige bestuur en gastvrouwen die het iedere week weer mogelijk maken dat alle bezoekers zo ontspannen kunnen zitten.

De toegang is gratis, maar kom wel op tijd, want 14:00 uur starten wij!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden