Marjet: "Ik ga met m'n kinderen, twee waterratten, naar de strandjes bij Wet & Wild."
Marjet: "Ik ga met m'n kinderen, twee waterratten, naar de strandjes bij Wet & Wild." (Foto: Peter Franken)

Marjet is vriend van Park Zegersloot

Marjet is betrokken bij de Vereniging Vrienden van Park Zegersloot.

Alphen aan den Rijn - "Er zijn veel organisaties, verenigingen en ondernemingen actief in het Zegerslootgebied. Om te zorgen dat iedereen het naar z'n zin heeft in het park hebben ze zich verenigd in 'de Vrienden'. Die maakt afspraken met de gemeente én organiseert leuke activiteiten voor alle bezoekers van het park. Zo is er op zaterdagmiddag 7 september het 'Vriendenfestival Park Zegersloot'. Veel Alphenaren gaan naar het park om een rondje hard te lopen, te wandelen of te zwemmen.

Maar er is veel meer te doen. Er is een actieve duikvereniging, een surf- en subvereniging, de scouting, een bezoekerscentrum, het IVN, de Schaapskooi. Tijdens het Vriendenfestival presenteren zij zich. Zo kan je meedoen aan een clinic zeilen of waterskiën, streekproducten proeven bij een 'Groene Hart Streekproductenmarkt' of met je hond spelletjes doen in het hondenlosloopgebied. En wat is een festival zonder muziek? Op het terras van de Schaapskooi spelen The Young Ones. Wat ook tof is: in het gebouw waar eerst 'Wiebel Biebel' zat, komt een indoor skibaan."

Gaat Marjet zelf vaak maar het park? "Ik ga met m'n kinderen, twee waterratten, naar de strandjes bij Wet & Wild. En ja, ook ik loop regelmatig een rondje."

Meer berichten