feest
feest (Foto: attc)

Vijftigjarig ATTC viert feest met Fun-Circuit

Alphen aan den Rijn - Zaterdag 7 september aanstaande viert tafeltennisvereniging ATTC het vijftigjarig bestaan. Alphenaren zijn van harte uitgenodigd om het feestje mee te vieren door mee te doen aan het Fun-Circuit. In de zaal aan het Marsdiep 7 in Alphen worden de tafeltennisvaardigheden getest op een ludiek parcours met onder meer afwijkende tafels, bijzondere batjes en lastige opdrachten. Leuk voor ervaren tafeltennissers, maar zeker ook voor mensen die (bijna) nooit gespeeld hebben. 's Ochtends is er een toernooi voor leden, maar tussen 13.00 en 15.30 uur is dit Fun-Circuit gratis voor iedereen toegankelijk.

Oud-leden welkom

Na het Fun-Circuit is er van 16.00-18.00 uur een receptie voor leden, oud-leden en andere betrokkenen. Inmiddels zijn al de nodige oud-leden opgespoord, maar ook degenen die nog geen officiële uitnodiging hebben gekregen zijn van harte welkom om binnen te lopen aan het Marsdiep. De Alphense TafelTennisClub is officieel opgericht in 1969 als ATTC Boot, na een fusie tussen het oorspronkelijke ATTC en de personeelsvereniging van motorenfabriek De Industrie. In de afgelopen vijftig jaar heeft de verenigingen de nodige kampioenen voortgebracht en honderden Alphenaren in beweging gebracht.

Voor meer informatie over het jubileum, de receptie of het Fun-Circuit kunnen Alphenaren mailen naar jubileumfeest@attc-tafeltennis.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden