Nieuw seizoen Eten met Veenders van start op 11 september

Roelofarendsveen - Woensdag 11 september start het nieuwe seizoen van Eten met Veenders, na een ontzettend gezellige eerste ronde bij vijf Veense restaurants en een avontuurlijke zomereditie met het eenmalige 'Varen met Veenders'.

Op 11 september vanaf 18:30 uur is iedereen die in Roelofarendsveen of omstreken woont welkom bij het pre-kermisweekdiner in Restaurant New Peking, op Noordeinde 100 in Roelofarendsveen. Het restaurant heeft aangeboden dat we die avond een lopend buffet krijgen voor maar 18,50 euro per persoon. Super leuk, en dat betekent dus ook dat we nog makkelijker van plek kunnen wisselen dan in de restaurants tot nu toe. Mochten er minder dan 20 aanmeldingen komen, dan krijgen we voor hetzelfde bedrag een uitgebreid verrassingsmenu.

Het wordt ongetwijfeld weer gezellig. Aanmelden kan via het event op https://www.facebook.com/events/458998034653435, of via mail naar etenmetveenders@xs4all.nl

LET OP: Eten met Veenders is voor iedereen die in Roelofarendsveen of omstreken woont (of gewoond heeft, doen we niet moeilijk over). Voor jong en oud. Of je er nu net woont, of al 80 jaar, maakt niet uit: als het maar gezellig is. Bij eerdere edities was de jongste deelnemer 4, de oudste 94. Je kunt alleen komen, of buren, gezinsleden, vage kennissen of volslagen vreemdelingen meenemen, als ze maar gezellig zijn. En een beetje trek hebben. ;)

Meer berichten