Foto:

31 augustus de Vink Bouw Bruggebuurt Cycle cross

Nieuwkoop - Na ruim 30 jaar is de cycle cross weer terug in Nieuwkoop. Was het in de jaren '70 en '80 een spektakel in het dorp en over de dijk, dit keer is de dijk in het Zuideinde het decor. Met een landeigenaar die zeer positief reageerde wordt een leuk parkoers mogelijk gemaakt. De datum is voor de cycle cross wat vroeg in het seizoen hopelijk komt er toch een mooi renners(-sters) veld richting kermis terrein Zuideinde.

De jeugd gaat als eerste van start deze middag en iedereen met crossfiets of mountainbike is van hart welkom. De jeugd start om 12 uur in 2 klassen: 8-10 jaar en 11-13 jaar. Voor alle deelnemers is er een bon voor een kermisattractie. Een helm is verplicht en inschrijven kan bij speeltuin Zuideinde.

Na de jeugd (hopelijk veel Nieuwkoopse kids) gaan de recreanten en 40+ers van start om ca 12.45 uur. Deze categorieën starten afzonderlijk met een kleine tussentijd. Ook hier is deelname mogelijk met mountainbike of crossfiets. Recreanten zijn liefhebbers zonder licentie, dus jan en alleman is welkom. 40+ is een ouderen categorie met licentie.

Dan starten om 13.45 uur de dames en 40-, dit zijn licentiehouders, amateurs, junioren en nieuwelingen. Dames kunnen met of zonder licentie starten.

Ja dan hebben we bouwbedrijf Vink Bouw als grote hoofdsponsor, dus ook een leuke prijzen pot. Ruud Kuijf en HKA loonbedrijf zorgen ervoor dat we over de sloot kunnen, allen vast bedankt.

Parkeren kan bij sporthal de Steupel, vanaf daar staan borden naar het parkours.

Komt allen!

Inlichtingen: Wim Veenboer, 0172-573439

Meer berichten