Gezocht: Begeleiders voor Gezond Natuur Wandelen

Alphen aan den Rijn - Wandelt u graag? Het liefste in een groene omgeving? Zou u uw enthousiasme voor de natuur en het wandelen willen overbrengen op mensen die minder bewegen? En wilt u op regelmatige en vrijwillige basis, eens per week tot eens per maand, een wandelgroep begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar u.

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Daarom biedt de Stichting Gezond Natuur Wandelen gratis wekelijkse natuurwandelingen aan. Onderweg is er aandacht voor de natuur en voor gezelligheid. Met deze aantrekkelijke en laagdrempelige wandelingen bereiken wij vooral mensen die minder actief zijn en daarom weinig in de natuur komen.

In september gaan wij van start met de wandelingen in Alphen a/d Rijn. Daarvoor zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger de wandelgroep te begeleiden. Wij bieden vrijwilligers enkele korte cursussen aan. Heeft u belangstelling? Kijk op onze site www.gezondnatuurwandelen.nl of neem contact met ons op marielle@gezondnatuurwandelen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden