Marijke Licher, directeur van Parkvilla.
Marijke Licher, directeur van Parkvilla. (Foto: Studio Alphen)

Bioscoopstoelen na 25 jaar nieuw leven

Mike Mourits

De stoelen uit de filmzaal van Parkvilla zijn vervangen. Het merendeel van de bioscoopstoelen krijgt een nieuw leven bij regiogenoten, die konden de stoelen aanschaffen voor een symbolisch bedrag.

ALPHEN AAN DEN RIJN – Vijfentwintig jaar lang hebben de stoelen in de filmzaal van het gebouw aan Park Rijnstroom gestaan. "We vinden het leuk om de stoelen op deze manier toch nog een nieuw leven te geven," zegt directeur Marijke Licher. "En de nieuwe stoelen die in de zaal gaan komen zijn ook een voorbeeld van hergebruik, die komen uit de bioscoopzalen van Theater Castellum."
Naast de 'nieuwe' stoelen krijgt de rest van de filmzaal ook een opknapbeurt. "Er moeten wat aanpassingen gedaan worden aan de vloer en er komt nieuwe vloerbedekking in. En dat komt nu goed uit tijdens de korte periode in de zomer waarin er geen films draaien bij Parkvilla."

Camera Bezorgd is iedere dag om 19.05 uur te zien op televisie en wordt daarna ieder uur herhaald. De uitzending is ook online te bekijken: www.studioalphen.nl/camerabezorgd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden