Een helikoptervlucht voor de mooiste foto

Kaag en Braassem - Inwoners van het Zuid-Hollandse Kaag en Braassem kunnen een helikoptervlucht winnen bij het insturen van hun mooiste foto's. De gemeente wil de lokale foto's gebruiken om een belangrijk document, de Omgevingsvisie, vorm te geven. Daarin worden de opgaven en ambities van de gemeente vastgelegd. De komende tijd zal de gemeente Kaag en Braassem met meer vernieuwende acties komen om inwoners er zoveel mogelijk bij te betrekken.

Verantwoordelijk wethouder Floris Schoonderwoerd: "We zijn een Groene Hart-gemeente met een schitterende leefomgeving, dat willen we in onze Omgevingsvisie laten zien. Tenslotte zegt een beeld meer dan duizend woorden, daarom willen we graag mooie foto's van onze gemeente ontvangen."

De verfrissende actie past bij hoe de gemeente Kaag en Braassem zich opstelt. Schoonderwoerd: "We laten inwoners meedenken bij het maken van ons beleid en onze doelen. Er zit zoveel kennis en kunde in onze gemeente dat we sommige taken aan hen kunnen overlaten. Onze fotowedstrijd is daar een voorbeeld van."

Inwoners kunnen hun foto's van Kaag en Braassem tot en met 30 september insturen. Op www.kaagenbraassem.nl/fotowedstrijd staan de voorwaarden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden