Parkinson Cafe Alphen is er weer met Informatie over de meest gebruikte medicatie

Alphen aan den RIjn - Parkinson Café Alphen is er weer op woensdag 28 augustus om 14.00 uur in wijkcentrum Kerk en Zanen (Oude Wereld 51–59) met de lezing 'Informatie over de meest gebruikte medicatie bij de Ziekte van Parkinson' gepresenteerd door Paulien Doorlag (neuroloog).

Onze hersenen, ruggenmerg, spieren en zenuwen zijn verantwoordelijk voor veel processen in ons lichaam, zoals bewegingen, waarnemingen, gedrag, spraak en bewustzijn. Problemen in die gebieden kunnen dan ook grote gevolgen hebben voor uw leven of dat van iemand in uw omgeving.

Wanneer u neurologische klachten heeft, kunt u op de afdeling Neurologie terecht voor onderzoek, behandeling en begeleiding. De neurologen zijn ervaren in het onderzoeken en behandelen van alle neurologische ziekten. Daarnaast heeft iedere arts nog enkele aandachtsgebieden waarin hij of zij zich verder heeft bekwaamd.

De spreker van vanmiddag is Dr Doorlag die momenteel werkzaam is als chef de Clinique op de afdeling Neurologie in het Alrijne ziekenhuis Leiderdorp. Zij heeft de supervisie over de afdeling Neurologie en de Spoedeisende Hulp. Daarnaast werkt ze op de polikliniek Neurologie in Leiderdorp en Alphen a/d Rijn. Hier participeert Dr Doorlag onder andere in de multidisciplinaire geheugenpoli.

Vanmiddag zal Dr Doorlag u informatie geven over veel gebruikte medicatie bij de Ziekte van Parkinson en uw vragen beantwoorden hier omtrent.

Entree:         Toegang is gratis,
Informatie: info@parkinsoncafealphenaandenrijn.nl
website:        www.parkinsoncafealphen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden