Varen door het Groene Hart
Varen door het Groene Hart (Foto: Avifauna)

Bijzonder uitje in de zomervakantie: met de boot naar Avifauna

Alphen aan den Rijn - Van 7 t/m 29 augustus vaart Rederij Avifauna op woensdag en donderdag de ‘Dagtocht per boot naar Avifauna’. In Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Woerden of Bodegraven stapt men op voor een ontspannen vaartocht door het typische Groene Hart van Holland, langs polders, molens en weilanden.

In de zomer is het altijd gezellig druk op het water en zijn er al diverse wilde vogels te ‘spotten’. Onderweg vertelt de kapitein leuke weetjes over de geschiedenis, de waterwegen en de natuur. Aan boord zijn bovendien diverse drankjes en snacks verkrijgbaar.

Eenmaal in het vogelpark is er van alles te beleven. Bezoek de spannende vogeldemonstraties, voer zelf de lori’s en kijk bij de vele voederpresentaties van o.a. de pinguïns en halfapen. Kinderen leven zich bovendien lekker uit in de grote speeltuin. Rond 15.30 uur vertrekt de boot weer naar de opstapplaats, waar de bezoekers aan het einde van de middag uitgerust én uitgewaaid aankomen.

Voor tijden, opstapplaatsen en prijzen zie https://www.vandervalkavifauna.nl/restaurant-rondvaart/rondvaarten/dagtocht-per-boot-gouda/

Meer berichten