Maandag 2 september belooft een bijzondere verenigingsavond te worden, want komend jaar bestaat de muziekvereniging 111 jaar en dat is een mooie gelegenheid om een feestje te vieren met elkaar!
Maandag 2 september belooft een bijzondere verenigingsavond te worden, want komend jaar bestaat de muziekvereniging 111 jaar en dat is een mooie gelegenheid om een feestje te vieren met elkaar!

Buitenconcert Eensgezind

Het was niet echt mooi zomers weer, maar dat weerhield het harmonieorkest van Eensgezind er niet van om het seizoen af te sluiten met een buitenconcertje in de beweegtuin naast Kaleidoskoop.

Ondanks de (sombere) voorspellingen waren er gelukkig veel familieleden, vrienden en andere belangstellenden om 19.45 uur aanwezig om te komen genieten van een uurtje zomerse muziek. Speciaal voor dit concert waren muzikanten van buurvereniging Concordia uit Boskoop uitgenodigd om mee te komen doen. Op het programma stonden oude bekende muziekstukken zoals Time to say goodbye, I will follow him en Wonderful Invention,maar ook nieuwe muziekstukken met een zomers tintje. Vooral het laatste stuk Storie i tutti gionrni, beter bekend als De meeste dromen zijn bedrog van Marco Borsato, viel zeer in de smaak van het publiek.

De voorzitter John Boere kon in zijn slotwoordje vertellen dat de muziekvereniging deze week een mooie financiële bijdrage mocht ontvangen van de Rabobank voor het project "Muzikale ontdekkingstocht". De vereniging wil met dit muziekproject jeugdleden gaan werven in het nieuwe muziekseizoen. Hiervoor zijn natuurlijk veel nieuwe instrumenten nodig, dus deze bijdrage was meer dan welkom!

Hierna werd iedereen uitgenodigd om in het restaurant onder het genot van een drankje nog even gezellig na te praten over het afgelopen jaar. Natuurlijk werd er ook gesproken over de start van het nieuwe muziekjaar op maandag 2 september. Dit belooft een bijzondere verenigingsavond te worden, want komend jaar bestaat de muziekvereniging 111 jaar en dat is een mooie gelegenheid om een feestje te vieren met elkaar!

Meer berichten