Rank2 Summerbridge.
Rank2 Summerbridge. (Foto: Roeland Juurlink)

Rank2 Summerbridge weer succesvol

Nieuwkoop - Op zaterdag 13 juli organiseerde Bridge Club Nieuwkoop in Zalencentrum ‘De Rank’ in Nieuwkoop, net als vorige jaar, een gezellige zomerbridgedrive. 28 paren in 2 verschillende speellijnen deden mee. Deelnemers kwamen uit verschillende plaatsen, zelfs ver buiten de regio. Vanaf 13.00 uur werd men verwelkomd met een drankje bijvoorbeeld een glaasje Sangria en na het welkomstwoord van de organisatie werd er even na 13.30 uur gestart met spelen. Er werden 6 ronden van 4 spellen gespeeld en de einduitslag werd Top Integraal berekend. Tussendoor werd men verrast met verschillende lekkere hapjes verzorgd door Zalencentrum ‘De Rank’. Het was een gezellige middag. Na 17.00 uur volgde de einduitslag. De hoofdprijs werd gewonnen door het paar ongeacht de speellijn die het hoogste percentage had gescoord. Zij ontvingen van de organisatie elk een trofee en een lekkere fles wijn. Het paar uit de andere speellijn met daarna het hoogste percentage ontving ook een prijs. Zij ontvingen elk een fles wijn. Na de prijsuitreiking bij het verlaten van de zaal ontving elke deelnemer een zomerse toepasselijke attentie.

De wedstrijdleiding was in handen van Martin Remeeus. Organisator Roeland Juurlink dankt iedereen voor haar of zijn inzet en de deelnemers voor hun gezellige aanwezigheid.

De winnaars waren: Johan Meijer & Liesbeth Verheul uit Woubrugge met 65,71% en René Teuling & Arnoud van Veen uit Hilversum met 58,65%.

Meer berichten