Karateka's bruine banden.
Karateka's bruine banden. (Foto: Patricia van der Voort)

Karate-examen Nieuwkoop

Nieuwkoop - Dinsdag 9 juli werden de jaarlijkse Kyu-examens gehouden bij Karate-do Nieuwkoop. Dit jaar was het een kleine groep die examen gingen doen, maar er was een mooie opkomst van ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en vriendjes, vriendinnetjes en overige Karateka's die de examenkandidaten kwamen aanmoedigen. Onze Karateka's hebben met zeer goed resultaat hun nieuwe Kyu (band) behaald.

6e kyu - oranje band                                                         Jeffrey van der Sar, Sophie Baarspul, Feder Koolman en Daya Wijman .

5e kyu - groene band                                                         Rayan Chourak

4e kyu - blauwe band                                                         Zian Koolman

3e kyu - bruine band                                                         Esmee van Leeuwen, Olivier Kweekel en Imane Chourak

1e kyu - bruine band                                                          Patrick Schouten

Sensei (leraar) Mohammed Chourak is super trots op zijn Pupillen en wil hen nogmaals van harte feliciteren met het behalen van hun nieuwe kyu,

Tevens wil Sensei Chourak, sempai David Groenendijk en sempai Carlo Piké bedanken voor hun hulp tijdens het examen en sempai Carlo voor zijn hulp tijdens de Karatelessen van afgelopen jaar .

De Sensei wenst de hele Karateschool een fijne zomervakantie, en hoopt dat hij iedereen in het nieuwe seizoen weer mag begroeten.

Vanaf het nieuwe seizoen is er ook weer plek voor nieuwe Karateka's www.karatenieuwkoop.nl

Oesh!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden