Het Fruitpaleis 1e geëindigd bij Verkiezing Winkelier van het Jaar

Nieuwkoop - Bij de Verkiezing Winkelier van het Jaar 2019, categorie Groentewinkels, is Het Fruitpaleis met een 9,27 op de 1e plaats geëindigd in de Gemeente Nieuwkoop. Binnen de provincie Zuid-Holland betekende dit de tweede plaats. 'Een hele mooie score, al hadden we natuurlijk wel gehoopt op de 1e plaats, zodat we konden doorstromen naar de landelijke verkiezing met alle provinciewinnaars', aldus een zeer tevreden Vaneman

Milieuvriendelijk

Eén van de belangrijkste argumenten voor de jury om Het Fruitpaleis te nomineren, is het innovatieve beleid op het gebied van milieu. Zo wordt afval gescheiden afgevoerd. Ook voor de ambulante handel en daarin heeft Het Fruitpaleis echt een voorbeeldfunctie. Binnenkort worden 100 zonnepanelen op de winkel in Ter Aar geplaatst. Vaneman: 'Omdat de oorsprong van onze producten bij de natuur ligt, is milieu voor ons een belangrijk item.' Uiteraard speelde ook vakkennis en klantvriendelijkheid een rol in de beoordeling. Medewerkers worden hierop getraind en het enthousiasme van de eigenaren werkt hierbij aanstekelijk.
Het Fruitpaleis is een bekende naam in de regio. Zo heeft de familie Vaneman al 22 jaar de mooiste en meest uitgebreide groente- en fruitkraam van de zaterdagmarkt in Alphen a/d Rijn. Alles wat men in een gevestigde groentespeciaalzaak kan vinden, treft men ook aan in deze kraam. Ananassen worden in de kraam schoongemaakt en in de aspergetijd worden asperges ter plekke geschild. Langslopen bij deze kraam is geen optie. Klanten moeten wel stoppen om iets te kopen bij één van de 12 medewerkers. Vaneman: 'Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit. Onze klanten komen maar één keer per week, dus onze spullen moeten gewoon goed zijn'. Dat de prijs-kwaliteitverhouding in orde is, blijkt wel uit het grote aantal vaste en trouwe klanten. Met een winkel in Ter Aar en markten en standplaatsen in Nieuwveen, De Kwakel, Oude Wetering, Langeraar, Alphen a/d Rijn en Boskoop is er altijd een Fruitpaleis in de buurt.

Klant bij Het Fruitpaleis

Bent u al klant bij Het Fruitpaleis, dan mag u daar trots op zijn. U koopt dan tenslotte bij één van de beste groentemannen van Nederland. Bent u nog geen klant, dan is het zeker de moeite waard om eens binnen te lopen. U zult positief verrast zijn over het vakmanschap, de mooie en gezonde producten en natuurlijk de klantvriendelijkheid.
Namens team Het Fruitpaleis willen wij iedereen bedanken voor zijn of haar stem!

Meer berichten