Foto:

Zomerkunst - week 7

Nieuwkoop - Zomerkunst in het Regthuys in Nieuwkoop begint met de zevende week op 16 juli t/m 21 juli met twee nieuwe kunstenaars. U vindt in de bijlage de weekposter van de twee kunstenaars. Zeker één van de kunstenaars is zelf aanwezig. Een kop koffie of thee staat voor u klaar, wij hopen dat u komt genieten van de expositie. U bent van harte welkom.

Annet Tersteeg omschrijft haar werk als verhalend en figuratief, met het thema, ?mens en emotie.? De mens, kind, vrouw, man, als eenling, duo of groep. De toegevoegde waarde is de omgeving waarin ?de mens? gesitueerd wordt. Door het intuïtieve gebruik van kleur en verf- en papierstructuur, compositie en lijnvoering ontstaat een eigen sfeer en expressie. Zij vertellen en bepalen het verhaal in een schilderij. Naast het figuratieve maakt zij meer conceptueel, abstract werk. ?Vrouwentrots? in 2018 was haar meest recente expositie bij Pulchri Studio. Hier hebben 67 vrouwen aan meegewerkt. 

Ester de Fijter heeft tijdens haar opleiding aan de Kunstacademie kennis gemaakt met veel verschillende technieken, materialen en mogelijkheden. Zij is geen traditionele schilder of tekenaar. Zij combineert verschillende mogelijkheden, waaronder druktechnieken, schilderen, fotografie en vrij schrijven. Haar werk bestaat meestal uit kleinere werkjes die samen een groot geheel vormen, een verhaal. Het verhaal haalt zij uit het leven zelf. Het werk, dat zij wil laten zien, gaat over de kunst van het doorgaan. 

De openingstijd van deze expositie is van dinsdag t/m vrijdag en op zondag 12.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Meer berichten