Foto: Wendy Yip

Financieringsgilde regelt elke zakelijke financiering

Alphen aan den Rijn - Vrijwel iedere ondernemer heeft vroeg of laat extra kapitaal of financiering nodig, bijvoorbeeld om een belangrijke investering te kunnen doen. Veel ondernemers hebben onvoldoende eigen kapitaal om zulke uitgaven zelf te financieren, maar gelukkig zijn er bijna altijd wel één of meer partijen te vinden die u een zakelijke financiering willen verstrekken. Het valt alleen niet mee om dit als ondernemer zelf voor elkaar te krijgen. In de eerste plaats omdat het voor u als ondernemer geen dagelijkse kost is om een financieringsaanvraag op te stellen. Daarnaast zijn traditionele banken vaak niet bereid om het gevraagde bedrag volledig te verstrekken en dan moet u op zoek naar één of meer alternatieven. Dat is moeilijk als u niet weet wat er allemaal mogelijk is. Een goede adviseur kan hierbij het verschil maken. Financieren is namelijk een vak apart. Als u zich laat bijstaan door iemand die dit vak perfect beheerst, is de kans het grootst dat het financieringstraject snel en succesvol wordt afgerond. In de tussentijd kunt ú zich volledig blijven focussen op wat u het liefst doet: ondernemen.

Ondernemers die een zakelijke financiering nodig hebben en voor wie de hulp van een ervaren vakman hierbij onmisbaar is, kunnen hiervoor terecht bij Edwin Struik uit Alphen aan den Rijn. Edwin heeft zich onder de vlag van het Financieringsgilde gevestigd als zelfstandig adviseur bedrijfsfinanciering. Hij helpt ondernemers niet alleen om hun financiering te organiseren, maar ook om het beste product uit de markt te krijgen. Want naast financiering door de traditionele banken is er tegenwoordig nog veel meer mogelijk.

Edwin Struik heeft een succesvolle loopbaan van ruim twintig jaar bij de Rabobank achter de rug. In die jaren heeft hij zich altijd bezig gehouden met zakelijke kredietverlening aan het Grootbedrijf en MKB. En nu helpt hij als onafhankelijk adviseur ondernemers bij het verkrijgen van hun financiering, zodat zij hun ondernemingsplannen kunnen realiseren. Edwin kent de financieringsmarkt door en door, inclusief alle 'nieuwe' financieringsvormen. Hierdoor kan hij als adviseur duidelijk aangeven wat voor u de beste oplossing is. Op deze manier kan hij u optimaal ondersteunen bij het realiseren van uw nieuwe plannen en uitdagingen.

Heeft u voor uw onderneming financiering nodig en kunt u hierbij wel wat deskundige hulp gebruiken, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Edwin Struik, telefoon 06-10797857 of mail: estruik@financieringsgilde.nl.

Financieringsgilde

Edwin Struik is als zelfstandig adviseur aangesloten bij het Financieringsgilde. Het Financieringsgilde bestaat uit een team van ervaren adviseurs die gespecialiseerd zijn in het regelen van financieringen voor elke onderneming. Het Financieringsgilde is in heel Nederland actief, dus er zit altijd wel een ervaren financieel adviseur van het Financieringsgilde bij u in de buurt. Edwin Struik staat opgesteld voor onder andere de regio Groene Hart. Meer informatie kunt u vinden op www.financieringsgilde.nl.

Meer berichten