Anne heeft 43 jaar gewerkt op De Kleine Wereld, waarvan de laatste 12 jaar als directeur. Met Anne gaat een deskundige, betrokken en bevlogen persoon verloren voor het onderwijs.
Anne heeft 43 jaar gewerkt op De Kleine Wereld, waarvan de laatste 12 jaar als directeur. Met Anne gaat een deskundige, betrokken en bevlogen persoon verloren voor het onderwijs.

Afscheid directeur Anne van Bostelen

Anne van Bostelen neemt afscheid als directeur van basisscholen De Kleine Wereld in Leimuiden en De Kinderarcke in Rijnsaterwoude.

Anne heeft 43 jaar gewerkt op De Kleine Wereld, waarvan de laatste 12 jaar als directeur. Vier jaar geleden is Anne ook directeur geworden van De Kinderarcke. Bij beide scholen is Anne heel actief geweest in de voorbereidingen voor een Integraal Kind Centrum (IKC). Anne heeft intensief gewerkt aan de verbinding tussen de verschillende organisaties en de gemeente zodat in Leimuiden en Rijnsaterwoude centra tot stand kunnen komen waar kinderopvang en onderwijs samenkomen. Anne heeft daarbij een heel belangrijke rol gespeeld, vooral in het toekomstbestendig maken van het onderwijs in Leimuiden en Rijnsaterwoude.

Met Anne gaat een deskundige, betrokken en bevlogen persoon verloren voor het onderwijs. Het is dan ook mooi dat haar visie op onderwijs de komende jaren in De Lei en op De Kinderarcke zal worden voortgezet. Anne wordt op haar scholen zeer gewaardeerd ze heeft dan ook een prachtig afscheid gehad waarbij alle kinderen haar letterlijk bedolven onder de bloemen. Alle kinderen hadden een bloem bij zich en overhandigden die zelf aan juf Anne. Hierdoor hebben alle kinderen persoonlijk afscheid kunnen nemen. Want hoezeer Anne ook bezig is geweest met alle randzaken, onderwijs draait voor haar maar om één ding en dat zijn de kinderen!!

Meer berichten