Supermarkt Hoogvliet De Baronie wordt vernieuwd

Op donderdag 18 juli om 8.00 uur wordt de vernieuwde Hoogvliet supermarkt in winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn feestelijk heropend. De supermarkt wordt met een korte verbouwing opgefrist en uitgevoerd in de nieuwe Hoogvliet huisstijl. Op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 juli is de winkel gesloten; op zondag de 14e sluit de winkel al om 17.00 uur.

Nieuwe uitstraling

De vernieuwde Hoogvliet supermarkt is uitgevoerd in de nieuwe 'Helemaal Hoogvliet' huisstijl van Hoogvliet, die zich kenmerkt door licht, ruimte en speelse houten achterwanden en een lattenplafond. Op het pand en elders in de supermarkt ziet de klant het nieuwe Hoogvliet-logo. De entree van de winkel wordt flink aangepakt: door het verplaatsen van de kantoorruimte en de tweede pui tussen de slijterij en het kassapark, komt de klant in een veel ruimer ogende winkel binnen.

De winkel krijgt een in het oog springende actiestraat waar alle aanbiedingen nog sneller gevonden kunnen worden. Bij Hoogvliet De Baronie vindt de klant na de verbouwing een nog ruimer aanbod non-food artikelen. Omdat veel producten een nieuwe plek krijgen, ligt er bij de opening een handige plattegrond klaar. En kan men dan toch iets niet vinden, dan helpen onze medewerkers natuurlijk graag!

Ook al is er op het oog flink wat veranderd, de klant winkelt nog steeds in haar vertrouwde Hoogvliet supermarkt, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand gaan met de laagste prijzen in de buurt.

Heropening wordt feestelijk gevierd

Om de heropening samen met de klanten te vieren, zijn er diverse feestelijke activiteiten. Op de openingsdag krijgen de eerste 250 klanten een gratis chocolade-fudgecake bij besteding vanaf € 15,00. Op zaterdag 20 juli worden er tussen 12.00 en 17.00 uur gratis Hoogvliet-pannenkoeken uitgedeeld en zijn er diverse proeverijen in de winkel. Op woensdag 24 juli is er van 12.00 tot 17.00 uur een grappige ballonclown in de winkel die de mooiste ballonfiguren voor de kinderen maakt.


 
 

Meer berichten