Zwem4daagse 15 t/m 19 juli

De Zwem4daagse is het leukste en sportiefste zwemevenement voor iedereen! En dit jaar gaan we een beetje terug in de tijd. Voor deze editie is gekozen voor zwembad De Hoorn en de start is zoals van ouds in het buitenbad. Maandag 15 juli wordt de Zwem4daagse feestelijk geopend door Anna, Elsa en Olaf.

Alphen aan den Rijn - Starten is mogelijk vanaf 18.30 uur. Omdat de Zwem4daagse tot en met vrijdag duurt kun je zelf kiezen welke vier avonden je meedoet! In het buitenbad worden de eerste 125 meter (vijf baantjes) afgelegd. Vervolgens zwem je de laatste 125 meter (vijf baantjes) in het wedstrijdbad. Kinderen zwemmen minimaal 250 meter per avond. Volwassenen leggen het parcours twee keer af en zwemmen totaal 500 meter. Iedereen kan natuurlijk meedoen met de Zwem4daagse. Ook wanneer je (nog) geen A-diploma hebt. Deelnemers zonder A-diploma of G-sporters, mogen met een ouder/verzorger of een buddy (18+) zwemmen. De begeleider moet wel in het bezit zijn van minimaal een A-diploma.

Starttijden en locatie
Starten is mogelijk tussen 18.30 uur tot 19.30 uur. Let op! De Zwem4daagse wordt dit jaar dus georganiseerd in zwembad De Hoorn! Voor onze 'Vroege-Vogels' en 'Lunchzwemmers' is er ook de mogelijkheid om in de ochtenduren tussen 07.00-09.00 uur of tussen 12.00-13.00 uur mee te doen om zo een Zwem4daagse-medaille te bemachtigen.

Iedere avond activiteiten
De Zwem4daagse is altijd een feestje! Zo kun je maandagavond op de foto met de Disney Frozen karakters Anna, Elsa en Olaf. De Zwem4daagse sluiten we vrijdagavond 19 juli feestelijk af met een disco met DJ Jeffrey, de buikschuifbaan en vanaf 19.30 uur is het FloatFest in het recreatiebad.

Aanmelden
Meld je aan op de website van de landelijke Zwem4daagse www.zwem4daagse.nl of direct bij de gastenservice van zwembad De Hoorn of AquaRijn. De kosten om deel te nemen bedragen € 12,50 per persoon. Buddy’s betalen
€ 6,25 per persoon (zonder medaille).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden