Strooplikker 50+ wederom een succes

Langeraar - Van 1 juli tot en met 5 juli organiseerde de Tennisvereniging Langeraar weer het 50+ toernooi 2.0.

Net als vorig jaar was er weer gekozen voor een thema. Voor dit jaar was gekozen voor “zomerspektakel”. Het terras werd met fleurige zomeritems opgesierd. Daarnaast kon er op de dinsdag, woensdag en donderdagmiddag genoten worden van de sangria, zeer luxe en vooral lekker hapjes. De overige drankjes konden voor een aantrekkelijke prijsje worden aangeschaft. Gezien de grote opkomst en de vele enthousiaste reacties van de deelnemers werd dat zeer gewaardeerd.

Vorig jaar werd voor het eerst voor een andere opzet (2.0) gekozen. De gratis lunch op vrijdag kwam te vervallen. In de meeste gevallen werd hier alleen aan deelgenomen door de spelers die op deze finale dag moesten spelen. Nu kon iedere deelnemer of support genieten van de hapjes en de drankjes. En dat werd ook gedaan.

In de afgelopen week werd er door de vele deelnemers weer op meerdere fronten gestreden, waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop stonden.

Uiteindelijk konden vrijdagmiddag aan de winnaars de begeerde Strooplikkers worden uitgedeeld. Deze beeldjes zijn nu terug te vinden in onder andere Aardam, Warmond, Monster, Leimuiden Roelofarendsveen. Gelukkig bleven er ook nog een paar achter bij de leden van de eigen vereniging.

De organisatie kwam na afloop tot de conclusie, dat men er weer in was geslaagd het 50+ toernooi van Langeraar tot het gezelligste van de regio te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden