Junioren poseren trots met hun diploma.
Junioren poseren trots met hun diploma. (Foto: Sam Muller)

Geslaagd juniorenexamen Karateschool Sam Muller

Alphen aan den Rijn - Maandag 8 juli deden 37 karatekaatjes examen voor een hogere graad. In een volgepakte gymzaal vol papa's en mama's, opa's en oma's en andere familieleden lieten de junioren zien wat zij de afgelopen zes maanden hadden geleerd.

Behalve hoge trappen en harde stoten, lieten de jongens en meisjes ook horen wie het hardst kon schreeuwen (kiai) en zien wie het langst in de ringen kon blijven hangen. Ook braken ze plankjes door met hun handen en hun voeten.

Na afloop ontving iedereen zijn of haar diploma uit handen van Sensei Sam Muller. Ook werden er nog drie meiden extra in het zonnetje gezet. Dewi ontving een bokaal voor het volgen van 50 achtereenvolgende lessen, Robine nam een schaal in ontvangst voor het volgen van maarliefst 100 achtereenvolgende lessen en Emilie kreeg de prijs voor de karateka van de maand juli.

Aankomende week is alweer de laatste week van het seizoen. Donderdag wordt het seizoen afgesloten met een filmavond in de dojo. Maandag 2 september begint het nieuwe seizoen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden