Foto:

Alphense Open Coffee op 19 juli

Open Coffee Alphen aan den Rijn organiseert op 19 juli a.s. een netwerkbijeenkomst bij Administratiekantoor Tidak, Ant. van Leeuwenhoekstraat 38 A6, 2408 AN Alphen aan den Rijn.

Alphen aan den Rijn - Administratiekantoor Tidak is in 2007 opgericht door Brigitte de Niet. Zij startte het bedrijf vanaf een zolderkamer, waarna het in een kantoorruimte naast haar woonhuis verder groeide. En dan nu vanaf 1 juni in een 2 verdiepingen tellend pand op bedrijventerrein Molenwetering. Het pand heeft acht werkplekken en op de begane grond een aparte spreekruimte, waar in alle rust gesprekken gevoerd kunnen worden met klanten.
Tidak profileert zich als hét administratiekantoor voor de startende ondernemer, de zzp-er en de kleine mkb-er (tot ca. 10 medewerkers). Administratie, advies, belastingaangiften, fiscale vragen en hulp bij schulden. Voor dit alles ben je hier aan het juiste adres. Ze bieden ook diensten op maat, met persoonlijk contact en laagdrempelig. Dit onderscheidt Tidak van grote (accountants)kantoren.
Benieuwd wat Tidak voor jou kan betekenen? Kom dan vooral op 19 juli op de Open Coffee. Je bent welkom vanaf 08.45 uur tot 11.30 uur, aanmelden is niet nodig.
De koffie met wat lekkers wordt gesponsord door Tidak.
Zzp-ers, start-ups en MKB-ers zijn van harte uitgenodigd om op 19 juli een kijkje te nemen bij dit mooie bedrijf. Je bent welkom vanaf 08.45 – 11.30 uur.
Kijk voor meer info op www.opencoffeealphen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden