Voetbalspelletjes en strijd om Jub Cup op slotdag TAVV

Zaterdag 29 juni sluit TAVV het seizoen én de viering van het 70-jarig bestaan af met een bomvol programma op ons sportpark. We trappen om 9.00 uur af met de jongste jeugd (tot en met 11 jaar). Tussen 11.30 en 13.30 uur is de beurt aan de oudere jeugd (tot en met JO17). De organisatie heeft een reeks voetbalspelletjes en andere activiteiten gepland. Overigens is de inschrijving voor dit onderdeel van de slotdag inmiddels gesloten.

Om 14.00 uur begint de Jub Cup, oftewel een mini-toernooi met TAVV als gastheer voor twee andere jubilarissen. Dat zijn Alphia, dat net het 100-jarig bestaan vierde, en Kickers'69 uit Leimuiden. Die laatste club bestaat uiteraard een halve eeuw, vierde dat vorige week met een receptie en houdt in september nog een feestweekend.

Het programma voor de Jub Cup:14.00 Kickers-Alphia?15.00 Alphia-TAVV?16.00 TAVV-Kickers

Wedstrijden duren 2x20 minuten (met 5 minuten rust) en om 17 uur is de prijsuitreiking. De wedstrijden staan onder leiding van Bart van den Helder.

Daarna barst het slotfeest los in de kantine, met onder meer een optreden van zanger Alex. U bent van harte welkom om alle activiteiten bij te wonen.

Meer berichten